Breaking News

Andreea Bălan a dat cărțile pe față! Cine își dorește, de fapt, divorțul. Mesaj răvășitor

https://ift.tt/2I9CkG7

Andreea Bălan a făcut noi dezvăluiri despre situația tensionată prin care trece în cuplu, la insistențele fanilor. Artista a spus care este motivul pentru care relația dintre ea și George Burcea s-a rupt și cine este de vină, printr-o nouă postare pe Facebook. Iată ce le-a transmis cântăreața fanilor!

Andreea Bălan a spus cine își dorește, de fapt, divorțul

După ce a confirmat faptul că zvonurile legate de divorț sunt adevărate, Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată și de motivul despărțirii de George Burcea. Declarația artistei vine după ce fanii au acuzat-o în nenumărate rânduri pe rețelele de socializare că ea este cea vinovată. Astfel, Andreea Bălan, a luat atitudine și a spus lucrurilor pe nume, deoarece s-a săturat de felul în care este catalogată.

„E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a fost întrebarea provocatoare pe Instagram, potrivit Cancan.ro. La această întrebare, Andreea Bălan, a răspuns: „Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”.

andreea burcea, george burcea, divort

Andreea Bălan a spus cine își dorește, de fapt, divorțul

Clarvăzătoarea, Carmen Harra a prevăzut în anul 2016 că relația dintre Andreea Bălan și George Burcea se va destrăma, iar cei doi vor divorța în cele din urmă. În plus, prevăzătoarea a spus că artista se va căsători din nou cu alt bărbat, după ce va divorța de tatăl fetițelor ei.

”În 2016, am spus că este o relaţie condamnată la ceva care nu o să meargă. Ea este cea care va hotărî să pună punct relaţiei. Am spus că vor avea doi copii. Relaţia nu avea cum să supraviețuiască pentru că ei, din punct de vedere energetic, nu sunt compatibili. Nu cred că se poate face nimic, decât să găsească o soluţie să crească copiii, să aibă şi mamă şi tată, să rămână prieteni. Ea va avea o altă căsnicie şi viaţa merge mai departe. Ea atrage persoane care o vor face să sufere, cu care ea nu rezistă într-o relaţie, dar poate să treacă peste asta. Peste doi ani va apărea altcineva care îi va aduce echilibru”, a spus Carmen Harra la Antena Stars, potrivit Cancan.

The post Andreea Bălan a dat cărțile pe față! Cine își dorește, de fapt, divorțul. Mesaj răvășitor appeared first on IMPACT.

Niciun comentariu