Breaking News

Ce mult au crescut gemenele Valentinei Pelinel. Au împlinit 1 an, de 1 Martie

https://ift.tt/eA8V8J

E sărbătoare mare în familia Valentinei Pelinel şi a lui Cristi Borcea! Gemenele celor doi au împlinit 1 an, motiv de bucurie, de emoţie!

În urmă cu un an de zile, Valentina Pelinel anunţa că de 1 Martie a devenit mamă din nou. A adus pe lume două gemene superbe, două comori care i-au făcut viaţa fericită nu numai ei, ci şi soţului, Cristi Borcea. Iată ce rapid au trecut lunile, ce mari s-au făcut fetiţele. 

Anul acesta, de 1 Martie 2020, Rania şi Indira au împlinit 1 an. A fost motiv de sărbătoare mare în casa Valentinei Pelinel şi a lui Cristi Borcea. Au petrecut în familie, alături de cei dragi. Micuţele au fot vedetele, ele au primit cadouri şi cele mai frumoase urări. 

Cu această ocazie specială, Valentina Pelinel a publicat în mediul online o imagine neaşteptată. Cristi Borcea le ţine în braţe pe fetiţe. E un tată mândru. Se poate observa imediat cât de diferite sunt Rania şi Indira, una are tenul mai deschis, alta mai închis, una ochii albaştri, alta căprui. Se poate observa în poză că le merge foarte bine, Valentina Pelinel ocupându-se în detaliu de creşterea, alimentaţia şi educarea lor. 

Priviţi imaginea recentă în galeria foto! 

Cum se menţine în formă Valentina Pelinel după ce a devenit de trei ori mamă

Valentina Pelinel se menţine în formă! Aceasta nu doar că urmează o dietă strictă, însă optează şi pentru anumite proceduri pentru a scăpa de celulită. 

”Am reuşit să slăbesc cu un regim alimentar şi de viaţă echilibrat. Cât am ţinut dieta, am mâncat din patru în patru ore. Aveam pe zi legume, 400 de grame de fructe, brânzeturi slabe, 200 grame de carne albă şi mult sport. Adică mănânc orice, dar menţin o balanţă. Nu poţi să faci de capul tău, să zici că nu mai mănânci nimic sau că mănânci doar un aliment. Asta e crimă. Apoi, cu ajutorul profei, Luminiţa Niculescu, am mers în paralel cu un program de sport care m-a ajutat să ajung la rezultatele dorite", declară Valentina Pelinel.

De asemenea, ea a mărturisit că a apelat şi la criosaună, o procedură cosmetică ce presupune expunerea organismului la temperaturi extreme, între -120° şi -180°C, pentru o perioadă de 1-3 minute.

Foto: Facebook Valentina Pelinel

Niciun comentariu