Breaking News

Serviciul Român de Informații anunță, într-o informare de presă, că, joi, printr-un apel la 112, a fost semnalat că în Mall Veranda din Capitală există o bombă


Alertă cu bomba în Capaitală, la centrul comercial Veranda Mall. Polițiștii și echipa pirotehnică a SRI au intervenit joi, în perimetrul mall-ului, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112.


Posibilă bombă într-un mall din București. Ce spun autoritățile

Joi, în urma unui apel la 112 a fost semnalat un posibil caz de amenințare cu bomba în perimetrul centrului comercial Veranda, din sectorul 2 din Capitală. Persoanele care se aflau în incinta mall-ului au fost evacuate, precum și cele din zonă.
„Astăzi, în jurul orei  12:20, o persoană a anuțat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil  într-un mall din Sectorul 2.
La fața locului au sosit polițiști care au procedat la evacuarea persoanelor prezente  în locație și de asemenea au fost aplicate restricții rutiere în zonă.
La adresa sunt prezente forțele Serviciului Român de Informații precum și Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. ”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.


-Știre în curs de actualizare-
The post Serviciul Român de Informații (SRI) anunță, într-o informare de presă, că, joi, printr-un apel la 112, a fost semnalat faptul că în Mall Veranda din Capitală există o bombă, la fața locului fiind trimise Poliția și echipa pirotehnică a SRI appeared first on IMPACT.

Niciun comentariu